суботу, 3 березня 2018 р.

28.02.2018 р.

На урядовому порталі опубліковано повну версію Державного стандарту початкової освіти





Відкритий урок трудового навчання

/Files/images/DSCN6129.JPG


9 листопада - День української писемності та мови
Учні та вчителі нашої школи взяли активну участь у Всеукраїнському радіодиктанті "Наші пісні".

/Files/images/диктант 3.jpg/Files/images/диктант 4jpg.jpg

Свято  Миколая

В Країні Барвінковій знову традиційне свято!!!!!
По лісовій стежині до нас поспішав Миколай, щоб разом з Гаррі Поттером, Чарівником та з Герміоною боротися із злими силами!!!! І вони разом із учнями 1-4 класів здобули перемогу)))). Свято вдалось на славу, завдяки учням 3 класу, класоводу Бондар С. В.(організатор свята) та педагогу-організатору Кух О. П. (музичні вітання).


Новорічне свято 2018

Новорічні вистави, які відбулися 30 грудня у нашій школі, нікого не залишили байдужими. Учні разом із своїми вчителями підготували справжнє свято, повне веселощів, сміху і захоплення, показали свою справжню акторську майстерність.
Звичайно, довелося прикласти багато зусиль для якісної підготовки номерів. Але всі відмінно виступили, проявили свої таланти. Школярі показали, що в нашій школі велика кількість справжніх акторів, які зіграли ролі казкових героїв, «відомих» зірок, а також ролі самих учнів та вчителів. І учасники новорічного дійства, і наші гості, – всі отримали масу задоволення. А найкращим новорічним подарунком для учнів була дискотека. Свято вдалося на славу!

Немає коментарів:

Дописати коментар